Simeon
Acum, cand a inceput un nou an, anul 2014 , in fiecare inima a aparut din nou sentimentul de regret sau de entuziasm cu privire la anul care a trecut, unii fiind multumiti cu ce au realizat iar altii nu ! Dar totodata apare si speranta ca in noul an, va realiza lucruri mai mari si mai importante !
In curand va dispare sentimentul de regret din anul in care a trecut, si privesti increzator inainte... ! 
O parte dintre oameni , ii multumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce au realizat si ii sunt recunoscatori, dar altii nu considera ca au fost ajutati de El, si incep noul an fara speranta ca cineva va avea grija de toate, considerand ca , cu puterea lui isi va implini planurile... ! 
-cineva spunea ca timpul este intervalul în care Dumnezeu așteaptă răspunsul nostru la oferta iubirii Sale
In aceasta perioada a anului, se fac cele mai multe planuri, unele bune iar altele, rele ! Este si un timp in care ne gandim la rostul vieti..
''Ne bucurăm că se sfârșește cel vechi, dar deopotrivă suntem cuprinși și de tristețe căci ni s-a mai scurs un an din viață. La fel, ne bucurăm că îl întâmpinăm pe cel nou, dar suntem cuprinși de neliniști legate de problemele, greutățile presărate pe parcursul lui. Numai gândul la Creatorul cerului și al pământului ne face să privim cu bune nădejdi la răsăritul noului an.''
Anul nou , poate sa ne aduca si o noua sansa de a ne schimba viata, depinde de alegerile noastre ! 
Un citat spune :"Sfarsitul unui an nu aduce nici o incheiere si nici un inceput , ci o continuare , cu toata intelepciunea pe care ne-a inoculat-o experienta."
Planurile si alegerile pe care le faci la inceputul unui an, pot sa iti schimbe cu adevarat viata ! (daca le urmezi )
An nou fericit !!
0 Responses

Trimiteți un comentariu

muzica